Nudel-salat

med edamamebønner og peanuts

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 150 g boghvedenudler
  • 200 g bælgede edamamebønner
  • 1/2 agurk
  • 1 bdt koriander
  • 4 spsk Earth Control ristede & saltede peanuts

Dressing

  • 2 tsk sesamolie
  • 1 spsk limesaft
  • 1 tsk fiskesauce
  • 1 tsk jordnøddeolie
  • 1 tsk soja
  • 4-5 stk tørrede limeblade

Fremgangsmåde

Kog nudlerne i letsaltet vand i 8-10 min til de er møre. Si vandet fra og lad afkøle. Anvender du frosne, bælgede edamamebønner, så hæld lidt kogende vand over dem og lad stå et par minutter. Skær agurken i lange, tynde strimler, hak koriander og peanuts groft. Hak limebladene fint og bland med alle ingredienserne til dressingen. Vend de afkølede nudler med agurk, edamamebønner og dressing. Top til sidst med peanuts og koriander. Nydes evt. til grillet oksekød eller lynstegte rejer.

TIP!
I stedet for peanuts kan du også variere med andre ristede og saltede nødder. F.eks. Earth Contol Ristede og saltede cashewnødder eller mandler.

Peanuts

Vores peanuts er nøje udvalgte, perfekt ristede og drysset med en gavmildt mængde salt for at give den klassiske, originale og ultimative snackoplevelse. Nyd dem lige ud af posen til kolde drinks i fe[...]
Læs mere