Nudel-salat

med edamamebønner og peanuts

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 150 g boghvedenudler
  • 200 g bælgede edamamebønner
  • 1/2 agurk
  • 1 bdt koriander
  • 4 spsk Earth Control ristede & saltede peanuts

Dressing

  • 2 tsk sesamolie
  • 1 spsk limesaft
  • 1 tsk fiskesauce
  • 1 tsk jordnøddeolie
  • 1 tsk soja
  • 4-5 stk tørrede limeblade

Fremgangsmåde

Kog nudlerne i letsaltet vand i 8-10 min til de er møre. Si vandet fra og lad afkøle. Anvender du frosne, bælgede edamamebønner, så hæld lidt kogende vand over dem og lad stå et par minutter. Skær agurken i lange, tynde strimler, hak koriander og peanuts groft. Hak limebladene fint og bland med alle ingredienserne til dressingen. Vend de afkølede nudler med agurk, edamamebønner og dressing. Top til sidst med peanuts og koriander. Nydes evt. til grillet oksekød eller lynstegte rejer.

TIP!
I stedet for peanuts kan du også variere med andre ristede og saltede nødder. F.eks. Earth Contol Ristede og saltede cashewnødder eller mandler.

Amerikanske Peanuts

Vores peanuts er nøje udvalgt fra USA, der er verdenskendt for at producere peanuts af den allerbedste kvalitet. Vores amerikanske peanuts er store, perfekt olieristede og med et gavmildt drys salt fo[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere