Myslibarer

med Sød & Salt knas

  • 60 min
  • 10 stk
Opskrift af Linn Grubbström

Ingredienser

  • 50 g Earth Control Sød & Salt
  • 175 g Earth Control dadler
  • 2 dl havregryn
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 spsk peanut butter
  • 1 æg

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 150 grader. Smelt kokosolie. Skær dadlerne i mindre stykker og blend med kokosolie. Rør dadler og kokosolie sammen med Sød & Salt, havregryn, peanut butter & æg. Kom dejen på bagepapir i et 2 cm tykt lag i en form. Kom yderligere et styk bagepapir på toppen, og brug et mindre skærebræt eller lignende for at presse det helt fladt. Fjern derefter det øverste bagepapir. Bag ved 150 grader i ca. 40 minutter til de bliver gyldne. Afkøl og skær dem ud med en skarp kniv.

Sød & salt

Naturlig sødme fra rosiner og honningristede peanuts kombineret med ristede og saltede peanuts gør vores Sweet & Salt snack helt særlig. Den simple sammensætning forkæler nemlig dine smagsløg og gør e[...]
Læs mere

Dadler

Vores stenfrie Deglet Nour dadler er nøje udvalgt fordi de har en uimodståelig, karamelagtig sødme og et lækkert, blødt bid - der tilsammen gør dadlerne til en naturlig snack, der kan nydes lige ud af[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere