Moderne broccolisalat

med gulerødder, granatæble, grape, sesamfrø og balsamico

  • 20 MIN.
  • 2 personer
Opskrift af Michala Kramer, Micadeli.dk

Ingredienser

Salat

  • 250 g broccoli
  • 75 g salat
  • 1-2 gulerødder (ca. 100g.)
  • ½ granatæble
  • 1 avocado
  • 1 grape
  • 1 pose Earth Control cashewnødder
  • 1 tsk. sesamfrø

Balsamico-dressing

  • 2 spsk. balsamico
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. ahornsirup
  • Et nip salt

Fremgangsmåde

Skyl broccolien og skær i buketter. Hæld kogen vand over dem og lad blanchere i 1 minut. Hæld vandet fra og skyl broccolien i koldt vand.

Anret salaten i en skål eller på et fad. Fordel broccolien ud over sammen med tynde aflange skiver af gulerødder, granatæblekerner, grape og avocado-skiver. Drys med sesamfrø og cashewnødder. Bland ingredienserne til balsamicodressingen i en lille skål og hæld ud over salaten inden servering.

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam og Indien, der er nogle af verdens største producenter af cashewnødder pga. det varme klima. Cashewnødderne gror i stilken på cashewæblet - [...]
Læs mere