Madpakke-boller

med abrikoser & nøddemix

  • 60 min
  • 12 stk
Opskrift af Linn Grubbström

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 2 dl mælk
  • 50 g gær
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 spsk honning
  • 2 æg
  • 475 g hvedemel
  • 50 g Earth Control abrikoser
  • 30 g Earth Control usaltet nøddemix

Pensling

  • 1 æg

Fremgangsmåde

Smelt smør og lun mælk til stuetemperatur. Kom i en skål og rør gæren godt ud i væsken. Tilsæt salt, kardemomme, honning og æg i skålen. Rør sammen. Tilsæt mel lidt adgangen og ælt dejen godt sammen evt. i en røremaskine. Hak abrikoser og nøddemix fint og vend i dejen. Ælt igen. Lad hæve tildækket på køkkenbordet i ca. 30 minutter. Del dej-
en i 12 og form til boller. Sæt på en bageplade og hæv i 30 min. Opvarm ovnen til 200 grader. Pensl bollerne med et sammenpisket æg. Bages i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.

Abrikoser

Vores soltørrede abrikoser er noget af det tætteste naturen kommer på vingummi – et lækkert bid og en skøn, sød smag med en smule syrlighed samt en fantastisk flot farve. De er nøje udvalgt fra Tyrkie[...]
Læs mere

Nødde Mix

Vores nøje udvalgte nøddemix er en blanding af naturlige favoritter som mandler, cashewnødder, peanuts og hasselnødder - helt uden dikkedarer! Nyd dem som en naturlig snack lige ud af posen eller tag [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere