Køleskabsgrød

med kakao, Skyr & hasselnødder

  • 5 min - køl: 1/2 dag
  • 2 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 1,5 dl havregryn
  • 1 spsk kakaopulver
  • 2 dl mælk
  • 2 spsk flydende honning

Topping

  • 4 spsk Skyr
  • 2 spsk groft-hakkede Earth Control nødder
  • hasselnødder eller cashewnødder

Fremgangsmåde

Kom havregryn, kakaopulver og mælk i et glas eller en anden lukket beholder, og rør det godt rundt. Stil grøden på køl til næste dag. Rør rundt i grøden inden servering og smag til med flydende honning eller agavesirup. Hvis grøden er for tyk, så tilsæt en smule mælk. Fordel grøden i skåle eller glas og top med skyr, nødder og evt friske hindbær.

Hasselnødder

Vores nøje udvalgte hasselnødder kommer fra Tyrkiet hvor træerne har gode vækstvilkår i det varme klima. Hasselnødderne høstes i efteråret - enten ved at plukke dem eller ved opsamling når de modne nø[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere