Klassisk Waldorfsalat

med friske æbler og valnødder

  • 20 min.
  • 4 pers.
Opskrift af Michala Kramer, Micadeli.dk

Ingredienser

  • 150 g bladselleri
  • 2 stk. æbler
  • 200 g vindruer (uden sten)
  • 1 pose Earth Control Valnødder

Dressing:

  • 2 dl creme fraiche, 18%
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 spsk. rørsukker
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Skær æble og selleri i mindre tern, og skær alle vindruer i halve. Vend valnødder, æble, selleri og vindruer godt sammen i en skål. Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med sukker, salt, peber og eddike.

TIP! Salaten smager fantastisk til både vildt og traditionel julemad.

Valnødder

Vores valnødder er nøje udvalgt fra Californien i USA hvor de har været dyrket siden 1800-tallet. Central Valley i Californien giver valnøddetræerne et perfekt, mildt klima og en frugtbar jord. Valnød[...]
Læs mere