Klassisk salat

med sprøde pinjekerner

  • 20 min.
  • 2 pers.
Opskrift af Michala Kramer, Micadeli.dk

Ingredienser

Ingredienser:

  • 50 g. rucola salat
  • 200 g. cherrytomater
  • 1 stk. mozzarella (ca. 125 g)
  • 1 stk. avokado
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 pose Earth Control Pinjekerner
  • En håndfuld basilikumblade
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

Skyl rucola og tomater grundigt. Anret herefter rucolaen på en tallerken efterfulgt af tomatskiver. Med hænderne hives mozzarellaen forsigtigt fra hinanden i mindre mundrette stykker. Mozzarella fordeles på tallerkenen sammen med skiver af avocado.

Rist Earth Control Pinjekerner et par minutter på en pande i svag varme til de er gyldne. Herefter drysses de over salaten.

Til sidst pyntes med en håndfuld friske basilikumblade, olivenolien hældes forsigtigt henover og smag til med salt og peber.

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere