Kartoffelsalat

med forårsgrønt, pinjekerner & basilikum-mayo

  • 25 min
  • 4 pers
Opskrift af Linn Grubbström

Ingredienser

  • 400 g små kartofler
  • 10 stk asparges
  • 10 stk radiser
  • 1/2 bdt dild dild
  • 1/2 bdt purløg
  • 75 g spinat

Basilikum-mayonnaise

  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche
  • 1/2 bdt frisk basilikum
  • 1/2 citron
  • 1 pose Earth Control pinjekerner

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep
  • 1/2 tsk salt
  • 1 nip peber
  • 1 spsk æblecidereddike

Fremgangsmåde

Skrub/skræl kartoflerne og kog i letsaltet vand i 15-20 minutter. Skyl grøntsager og urter. Snit asparges i tynde skiver på skrå. Skær radiserne i tynde skiver. Hak dild og purløg fint. Vend de kogte kartofler med asparges, radiser, dild, purløg og spinat Rør dressingen: olie, sennep, salt og peber. Hæld langsomt i æblecidereddike og pisk sammen. Vend dressingen i salaten. Rist pinjekernerne på en varm pande, til de har fået en let-gylden farve og top på salaten.

Basilikum-Mayo: Blend mayonnaise, creme fraiche og basilikum. Smag til med citronsaft. Server sammen til kartoffelsalaten. Server som sommersalat til grillet oksekød, svinekød eller fisk.

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere