Kålsalat

med sprøde kikærter & soja/Ingefær-dressing

  • 5 min
  • Tilbehør 4 pers
Opskrift af Linn Grubbström

Ingredienser

  • 1 pose Klargjort kålsalat blanding
  • 40 g Earth Control Ristede & Saltede kikærter
  • 50 g Soja/ingefær-dressing

Fremgangsmåde

1. Kom salaten i en skål.
2. Vend sammen med dressingen.
3. Top salaten med Ristede & Saltede Kikærter.

TIP! Boost salaten med frisk mango, der sammen med soja/ingefær-dressingen giver en lækker asiatisk smagsoplevelse. Fjern skallen fra mangoen og skær i tynde skiver.

Kikærter

Kikærter er det nye sort i salaten, som passer til tidens vegetariske trend som et vegetabilsk alternativ til animalsk protein. Ofte skal kikærter sættes i blød natten over og koges i 20-30 min, inden[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere