Jordskokkesalat

med æble, ristede kikærter og citrusdressing

  • 15 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 300 g jordskokker
  • 2 æbler
  • 75 g Earth Control saltede & ristede kikærter

Dressing

  • 4 spsk olivenolie
  • 1 citron, saften herfra
  • 1 øko citron, revet skal herfra
  • 4 spsk karse

Fremgangsmåde

Skræl jordskokkerne og skær dem i tynde skiver, brug evt. et mandolinjern. Skær også æblerne ud i tynde skiver – fordel begge dele på et fad. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag dressingen til. Vend dressingen godt rundt i salaten og anret på et stort fad. Hak de ristede kikærter groft og drys dem over salaten inden servering.

Tip! Server denne sprøde salat til svinekød, fx frikadeller.

Kikærter

Kikærter er det nye sort i salaten, som passer til tidens vegetariske trend som et vegetabilsk alternativ til animalsk protein. Ofte skal kikærter sættes i blød natten over og koges i 20-30 min, inden[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere