Italiensk pasta

med soltørrede tomater

  • 12 min
  • 2 pers.
  • Video
Opskrift af Michala Kramer, Micadeli.dk

Ingredienser

  • ½ pose Earth Control Soltørrede tomater (75 g)
  • 150 g frisk pasta
  • 3 spsk Rød pesto
  • 1 pose Earth Control Pinjekerner
  • Parmesan
  • Basilikum

Fremgangsmåde

De soltørrede tomater lægges først i blød i kogende vand i 15 minutter, før de hakkes i strimler.

Kog herefter pastaen 3-4 minutter som anvist på pakken.

Hak soltørrede tomater i strimler, og rist pinjekernerne på panden 1-2 minutter until gyldne.

Hæld vandet fra pastaen og bland sammen med rød pesto og soltørrede tomater.

Anret pastaen på tallerkener og pynt med ekstra soltørrede tomater på toppen.

Drys med ristede pinjekerner, revet parmesan og frisk basilikum.

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere