Hyldebær gløgg

med tranebær, lime og abrikos

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Mads Nybro

Ingredienser

  • 8 stk. Earth Control abrikoser skåret i strimler
  • 1 pose Earth Control tranebær
  • 2 stænger frisk citrongræs skåret i grove stykker
  • 2 stk økologiske lime (saft og skal)
  • 1 liter hyldebærsaft
  • 3 stk. stjerneanis

Fremgangsmåde

Bring langsomt hyldebærsaft, citrongræs, limesaft- og skal samt stjerneanis til kogepunktet. Sluk for varmen og lad trække i mindst 5 min. Sigt saften og kog op igen. Fordel abrikoser og tranebær i 4 glas, hæld den varme gløgg i glassene og servér.

Tranebær

Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere

Abrikoser

Vores soltørrede abrikoser er noget af det tætteste naturen kommer på vingummi – et lækkert bid og en skøn, sød smag med en smule syrlighed samt en fantastisk flot farve. De er nøje udvalgt fra Tyrkie[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere