Hjemmelavet marcipan

med tranebær & mandler

  • 25 min
  • 1 rulle
Opskrift af Mads Nybro

Ingredienser

  • 375 g Earth Control mandler naturel
  • 1 ps Earth Control tranebær
  • ½ dl rørsukker
  • 1 ½ dl vand

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 180°C og bag mandlerne i ca. 10 min. Kog imens vand, sukker og tranebær sammen i en gryde. Blend mandlerne til groft mandelmel på en foodprocessor eller i en kraftig stavblender. Tilsæt det kogte vand med rørsukker og tranebær og blend det hele i ca. 3-5 min. til du har en jævn masse. Rul marcipanen til en stor ‘pølse’ i bagepapir og opbevar på køl.

Tranebær

Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere

Mandler

Vores mandler er nøje udvalgt fra USA hvor det varme klima giver dem gode vækstvilkår. Mandeltræet er et mindre, løvfældende træ, der bliver produktivt og bærer frugt efter 5 år. I foråret blomstrer t[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere