Hjemmelavet granola

med kokos, kerner & nødder

  • 30 min
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 150 g revet kokosmel
  • 50 g kokosflager
  • 50 g sesamfrø
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g græskarkerner
  • 3 tsk stødt kanel
  • 3 tsk stødt kardemomme
  • 3 spsk kokosolie
  • 200 g Earth Control grofthakkede nødder
  • usaltet nøddemix, mandler eller hasselnødder

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 200 grader. Bland alle ingredienserne sammen og spred blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Bag i den forvarmede ovn i ca. 20-25 minutter, men rør undervejs i blandingen og sørg for, at din granola ikke bliver for mørk. Lad granola’en køle helt af inden du kommer den på glas. Nyd som topping på yoghurt, Skyr eller smoothies.

Græskarkerner

Tørristede græskarkerne er undervurderet og vi vil gerne opfordre dig, til at nyde dem som topping på dine salater og grøntsager.

Vi har letsaltet og tørristet græskarkernerne på vores e[...]
Læs mere

Jumborosiner

Vores nøje udvalgte jumborosiner er fra den centrale og nordlige del af Chile i Sydamerika hvor klimaet giver vindruerankerne gode vækstvilkår. Sorten hedder "Jumbo Flame" og anses for at være lidt af[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere