Grønkålssalat

med blodappelsin og cremet cashew-dressing

  • 30 min
  • 2 pers
  • Video
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 200 g ribbet grøntkål
  • 1 stk avocado
  • 1 stk blodappelsin
  • 1 spsk Earth Control valnødder

Dressing

  • 50 g Earth Control usaltede cashewnødder,
  • udblødet natten over
  • 3 spsk olivenolie
  • 4-5 spsk vand
  • 1 stk øko. citron; saft og skal herfra
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

Skyl de udblødte cashewnødder og kom dem i en blender eller minihakker sammen med olie, vand, citronsaft og -skal, salt og peber og blend det sammen til en cremet dressing. Tilsæt mere vand, hvis dressingen er for tyk. Smag den til. Skyl grønkålen grundigt og dup den tør. Fjern de grove stokke og hak grønkålen fint. Skær avocadoen ud i små tern og kom dem i en skål sammen med grønkålen. Skræl appelsinen og skær den ud i tynde skiver. Hak salat-mandlerne groft. Vend 4 spsk. dressing godt rundt i salaten og pynt med skiver af appelsin og grofthakkede valnødder.

Valnødder

Vores valnødder er nøje udvalgt fra Californien i USA hvor de har været dyrket siden 1800-tallet. Central Valley i Californien giver valnøddetræerne et perfekt, mildt klima og en frugtbar jord. Valnød[...]
Læs mere

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam og Indien, der er nogle af verdens største producenter af cashewnødder pga. det varme klima. Cashewnødderne gror i stilken på cashewæblet - [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere