Grøn sommersalat

med fersken, avocado, fyldige valnødder, feta og jordbær.

  • 20 MIN.
  • 2 personer
Opskrift af Michala Kramer, Micadeli.dk

Ingredienser

  • 75 g grøn salat eller rucola
  • 1 blomme
  • ½ grape
  • 4-5 jordbær
  • 1 avocado
  • 2 spsk. feta
  • 1 pose Earth Control valnødder
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. ahornsirup

Fremgangsmåde

Skyl salaten og anret på et fad. Skær blomme, grape og jordbær i skiver og fordel ud over. Skær avocado i skiver og læg på salaten sammen med fyldige feta tern.

I en lille skål blandes olivenolie og ahorn sirup. Hæld det ud over valnødderne, så de bliver saftige og karamelliserede. Anret valnødderne udover salaten.

Valnødder

Vores valnødder er nøje udvalgt fra Californien i USA hvor de har været dyrket siden 1800-tallet. Central Valley i Californien giver valnøddetræerne et perfekt, mildt klima og en frugtbar jord. Valnød[...]
Læs mere