Grillet Grønt

asparges, svampe og tranebær/ingefær-dressing

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Mads Nybro

Ingredienser

  • 60 g Earth Control tranebær
  • 1 bdt. asparges
  • 1 bk. bøgehatte – alternativt marksvamp
  • 1 dl purløg, friskhakket

Dressing

  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 tsk. ristet sesamolie
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 1 spsk. sesamfrø
  • 1 lille fed revet hvidløg
  • 1 stk øko lime, saft og skal
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Skyl og knæk asparges ved roden og grill eller rist på tør og hed stegepande. Det tager kun et par minutter, før dine asparges er let grillede, men fortsat har et godt bid. Rens bøgehatte og grill/rist disse på samme vis. Vend grillet grønt sammen med dressing og smag til med salt og peber. Drys med friskhakket purløg og servér.

Tranebær/ingefær-dressing:
Pisk olier, limesaft og -skal sammen med sesam. Hak tranebær groft og hæld i dressingen.

Tranebær

Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere