Grillede hvide asparges

med citronboost og ristede mandler

  • 15 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 18 stk hvide asparges
  • 2 stk usprøjtede citroner, saft og skal
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 stk stængler frisk citrontimian
  • 2 spsk Earth Control ristede & saltede mandler
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Rengør og skræl de hvide asparges. Knæk den nederste del af. Steg dem forsigtigt på grillen (eller en stegepande) i lidt olivenolie til de er gyldne og en anelse bløde. De må endelig ikke få for meget. Lav en dressing af olivenolie, citronsaft, citronskal og citrontimian samt salt. Hak de ristede og saltede mandler groft. Anret de grillede asparges på et fad og kom dressingen over. Drys til sidst med de hakkede mandler og krydr med salt og peber. Serveres evt. som en let forret eller som tilbehør til fisk eller fjerkræ.

TIP!
De ristede og saltede mandler kan erstattes af Earth Control ristede og saltede cashewnødder eller pinjekerner.

Mandler

Vores mandler er nøje udvalgt fra USA hvor træerne stortrives i det varme klima. Mandeltræet er et mindre, løvfældende træ, der bliver produktivt og bærer frugt efter 5 år. I foråret blomstrer træet m[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere