Grillede aubergineruller

med quinoa, mynte & mandler

  • 30 min
  • 2 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 2 stk auberginer
  • Olivenolie
  • 1 dl hvid quinoa
  • 1 stk rødløg
  • 1 dl frisk mynte
  • 1 dl frisk koriander eller persille
  • 3 spsk Earth Control pistaciekerner

Dressing

  • 1 spsk tahin
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 stk øko citron, skal herfra
  • 1/2 citron, saft herfra
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

Skær auberginerne på langs i tynde skiver – pensl dem med olivenolie på begge sider. Kom skiverne på en varm grill og grill dem på begge sider, indtil de får grillstriber og bliver helt bløde, ca. 3-4 minutter i alt. Skyl og kog quinoaen efter anvisningen på posen. Pil imens rødløget og hak det sammen med mynte, koriander og mandlerne. Rør tahin sammen med olivenolie, citronskal- og saft og smag dressingen til med salt og peber. Når quinoaen er kogt, og mens den stadig er varm, tilsættes dressingen, rødløg, mynte, koriander og mandler. Bland det hele godt sammen. Kom en skefuld af blandingen på en grillet skive aubergine og rul den sammen. Fortsæt, indtil alle aubergine-skiver og quinoa-blandingen er brugt op.

Mandler

Vores mandler er nøje udvalgt fra USA hvor træerne stortrives i det varme klima. Mandeltræet er et mindre, løvfældende træ, der bliver produktivt og bærer frugt efter 5 år. I foråret blomstrer træet m[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere