Granola

med jumborosiner & cashewnødder

  • 25 min
  • Giver 350 g
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 3 spsk. Earth Control cashewnødder naturel
  • 2 spsk. solsikkekerner
  • 2 spsk. Earth Control jumborosiner
  • 4 dl havregryn
  • 1 dl boghvedeflager
  • 1 dl revet kokosmel

Fremgangsmåde

Hak cashewnødderne groft og bland med de øvrige ingredienser (undtagen jumborosiner). Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir. Rist i ovnen i 20 min. ved 200 grader – rør undervejs. Lad granolaen afkøle helt inden jumborosinerne blandes i. Opbevares i et rent, tørt glas. Nyd den sprøde granola oven på yoghurt, skyr eller din smoothie.

Jumborosiner

Vores nøje udvalgte jumborosiner er fra den centrale og nordlige del af Chile i Sydamerika hvor klimaet giver vindruerankerne gode vækstvilkår. Sorten hedder "Jumbo Flame" og anses for at være lidt af[...]
Læs mere

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam og Indien, der er nogle af verdens største producenter af cashewnødder pga. det varme klima. Cashewnødderne gror i stilken på cashewæblet - [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere