Græsk burger

med veggiebøffer

  • 30 min
  • 4 pers.
  • Video
Opskrift af Michala Kramer, Micadeli.dk

Ingredienser

  • 1 pakke Earth Control veggiebøffer
  • 4 stk. burgerboller
  • 3 stk. blommetomater
  • 1/2 agurk
  • Hjertesalat og rucola
  • Syltede rødløg

Tzatziki:

  • 1 agurk
  • 1,5 dl græsk yoghurt
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Tzatziki: Halver agurkerne på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Ris agurken groft, læg det i et viskestykke og vrid væden fra. Rør agurken ud i yoghurt, sammen med finthakket hvidløg, olie, salt og peber. Lad trække i 10-15 min.

Veggiebøffer: Rør posens indhold ud i 2,5 dl. kogende vand. Rør grundigt og lad trække i 10 min. Form bøfferne til 4 store bøffer eller 6 mindre bøffer. Steges i rigeligt olie på en pande, ca. 5 min på hver side.

Varm burgerbollerne på grillen. Anret burgerne med tzatziki, veggiebøffer, hjertesalat, hakket agurk, tomater og syltede rødløg. Server burgerne sammen med et glas kold græsk ouzo.

Veggie Bøffer

Masser af god smag på kun 20 minutter.

Vores Veggie Bøffer er lavet af 100% naturlige råvarer og krydret, så det passer til hele familiens smagsløg. Nyd dem varme til en fyldig salat, gri[...]
Læs mere