Glutenfri Nøddeboller

med tranebær og græskarkerner

  • 45 min
  • 12 stk
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 100 g hasselnødder
  • 100 g mandler
  • 100 g hørfrø
  • 1 spsk. chiafrø
  • 100 g solsikkekerner
  • 50 g Earth Control græskarkerner
  • 50 g sesamfrø
  • 60 g Earth Control tranebær
  • 6 stk. æg
  • 2 spsk. neutral olie
  • 1/2 tsk. salt

Fremgangsmåde

Hak hasselnødderne groft og bland dem sammen med de øvrige ingredienser. Rør det hele godt sammen – det er nok bare at bruge en ske til at røre dejen sammen. Fordel dejen i muffinforme af papir, og bag bollerne ved 180 grader, varmluft, i ca. 30-35 minutter.

TIP!
Nemme at tage med på farten evt. med lidt smør, ost eller marmelade.

Brød kan sagtens bages uden mel, gær og hævetid. Bag med nødder og tørret frugt for et nemt, glutenfrit stenalderbrød.

Græskarkerner

Tørristede græskarkerne er undervurderet og vi vil gerne opfordre dig, til at nyde dem som topping på dine salater og grøntsager.

Vi har letsaltet og tørristet græskarkernerne på vores e[...]
Læs mere

Nødde Mix

Vores nøje udvalgte nøddemix er en blanding af naturlige favoritter som mandler, cashewnødder, peanuts og hasselnødder - helt uden dikkedarer! Nyd dem som en naturlig snack lige ud af posen eller tag [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere