Glutenfri muffins

med squash & hakkede nødder

  • 35 min
  • 8 stk
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 150 g mandelmel (alm)
  • 2 tsk bagepulver
  • 50 g nødder (f.eks Earth Control mandler,
  • valnødder eller usaltet nøddemix)
  • 1 moden banan
  • 3 æg
  • 50 g kokosolie, smeltet
  • 125 g revet squash

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 200 grader. Bland mel, bagepulver og nødder sammen i en skål. Mos bananen og bland den med æg og kokosolie. Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend til sidst revet squash i dejen. Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffin-forme, og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter.

Valnødder

Vores valnødder er nøje udvalgt fra Californien i USA hvor de har været dyrket siden 1800-tallet. Central Valley i Californien giver valnøddetræerne et perfekt, mildt klima og en frugtbar jord. Valnød[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere