Glaskål & Appelsin

med mynte og dressing med græskarkerner

  • 20 min
  • 2 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 1 stk kålrabi eller glaskål (ca. 200g)
  • 1 stk appelsin
  • 1 stilk frisk mynte
  • 2 spsk Earth Control ristede & saltede salatkerner
  • 2 spsk Earth Control pinjekerner

Dressing

  • 2 spsk Earth Control ristede & saltede græskarkerner
  • 2 stk lime, saften herfra
  • 1 spsk agavesirup
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 stilke frisk mynte
  • 2 spsk vand
  • Et nip salt

Fremgangsmåde

Start med dressingen: Kom de ristede græskarkerner i en blender sammen med limesaft, agavesirup, mynteblade og olivenolie og blend det godt sammen. Tilsæt vand lidt ad gangen indtil dressingen har en cremet og glat konsistens. Smag til med salt. Skræl kålrabi/glaskål og skær i tynde skiver. Skræl appelsinen og skær den ud i fileter. Fordel kålrabi, appelsin og mynteblade på et fad. Top ristede & saltede salatkerner samt pinjekerner og fordel dressingen over salaten inden servering.

Græskarkerner

Tørristede græskarkerne er undervurderet og vi vil gerne opfordre dig, til at nyde dem som topping på dine salater og grøntsager.

Vi har letsaltet og tørristet græskarkernerne på vores e[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere