Ingredienser
- 2 små søde kartofler
- 2 tsk. paprika
- 240 g kikærter (ca. en dåse)
- 150 g grønkål
- 1 stk. avokado, skåret i skiver
- 1 pose Earth Control Valnødder el. Pecannødder
- Parmesan ost i skiver
- Salt og peber
- Olivenolie
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180° (varmluft). Skyl og skær søde kartofler i små runde skiver. Bestem selv om du ønsker skrællen på. Læg skiverne på en bageplade, drys med paprika, olie, salt og peber. Bages i 20 min.
Skyl kikærterne og fordel dem ud over de søde kartofler på bagepladen. Drys med ekstra salt og peber hvis nødvendigt. Bages igen i 10 min.
Skyl og snit grønkålen og fordel på et fad. Fordel de færdigbagte søde kartofler og kikærter ud over. Fordel skiver af avocado, og tynde skiver af parmesan.
Drys valnødder ud over salaten. Drys med salt og peber – og evt. lidt olivenolie.

Valnødder
Vores valnødder er nøje udvalgt fra Californien i USA hvor de har været dyrket siden 1800-tallet. Central Valley i Californien giver valnøddetræerne et perfekt, mildt klima og en frugtbar jord. Valnød[...]
Læs mere