Frugtstænger

med kakao, dadler og cashewnødder

  • 60 min
  • 6 stk
Opskrift af Linn Grubbström

Ingredienser

  • 175 g Earth Control dadler
  • 70 g Earth Control tørristede cashewnødder
  • 1 tsk peanutbutter
  • 1 øko. appelsin
  • 2 tsk kakaopulver

Fremgangsmåde

Blend cashewnødderne, eller hak fint med en kniv. Skær dadlerne i mindre stykker og kom i blenderen. Riv appelsinskal, og pres 2 tsk. saft. Kom i blenderen sammen med kakao, peanut butter og cashewnødder. Blend til du har en jævn masse. Sæt massen på køl i 30 minutter. Kom massen mellem to bagepapir. Rul den ud 1 cm tyk med en kagerulle. Stil på køl i mindst to timer. Skær ud i stænger. Opbevar i køleskab og nyd i madpakken eller når du er lækkersulten på farten.

Dadler

Vores stenfrie Deglet Nour dadler er nøje udvalgt fordi de har en uimodståelig, karamelagtig sødme og et lækkert, blødt bid - der tilsammen gør dadlerne til en naturlig snack, der kan nydes lige ud af[...]
Læs mere

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam eller Indien, der er nogle af verdensbedste producenter af cashewnødder pga. det varme klima som giver cashewtræerne gode vækstvilkår. Cashe[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere