Spansk vegetar tapas

15 min
Serveringer: 4
Skab en ægte spansk stemning med fyldte Earth Control dadler, tomatsalat og grillet aubergine. Anret tapasbordet med oliventapenade, pesto, lun flute, vindruer, oliven, manchego ost, soltørrede tomater, sprøde kiks og spansk rødvin. Velbekomme!
Af

Ingredienser

1 pose Earth Control dadler
2 spsk Mató ost (eller feta ost)
1 spsk ahorn sirup
En håndfuld Earth Control valnødder
1 stk aubergine
250 g små tomater
2 fed hvidløg
1 stk rødløg
1 dl Mató ost (eller feta ost)
1 spsk olivenolie
Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Fyldte dadler

Åbn dadlerne og fyld med spansk Mató ost og valnødder.
Anret på en tallerken og dekorer med ahorn sirup.

Tomatsalat

Skyl og hak tomaterne i halve.
Hak hvidløg og rødløg.
Bland sammen med tomaterne og Mató ost i en skål.
Drys med olivenolie og frisk basilikum.

Aubergine

Skyl og skær auberginen i tykke skiver.
Pensel med olivenolie og grill dem 2-3 min på hver side.
Anret dem på en tallerken og fyld dem med 1 tsk. tomatsalat på toppen.
Anret tapasbordet med oliventapenade, pesto, lun flute, vindruer, oliven, manchego ost, soltørrede tomater, sprøde kiks og spansk rødvin.

Lignende opskrifter