Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Spansk vegetar tapas
15 min
Serveringer: 4
Skab en ægte spansk stemning med fyldte Earth Control dadler, tomatsalat og grillet aubergine. Anret tapasbordet med oliventapenade, pesto, lun flute, vindruer, oliven, manchego ost, soltørrede tomater, sprøde kiks og spansk rødvin. Velbekomme!
Af
Michala Kramer
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pose Earth Control dadler
2 spsk Mató ost (eller feta ost)
1 spsk ahorn sirup
En håndfuld Earth Control valnødder
1 stk aubergine
250 g små tomater
2 fed hvidløg
1 stk rødløg
1 dl Mató ost (eller feta ost)
1 spsk olivenolie
Frisk basilikum
Fyldte dadler
Åbn dadlerne og fyld med spansk Mató ost og valnødder.
Anret på en tallerken og dekorer med ahorn sirup.
Tomatsalat
Skyl og hak tomaterne i halve.
Hak hvidløg og rødløg.
Bland sammen med tomaterne og Mató ost i en skål.
Drys med olivenolie og frisk basilikum.
Aubergine
Skyl og skær auberginen i tykke skiver.
Pensel med olivenolie og grill dem 2-3 min på hver side.
Anret dem på en tallerken og fyld dem med 1 tsk. tomatsalat på toppen.
Anret tapasbordet med oliventapenade, pesto, lun flute, vindruer, oliven, manchego ost, soltørrede tomater, sprøde kiks og spansk rødvin.
Ingredienser
1 pose Earth Control dadler
2 spsk Mató ost (eller feta ost)
1 spsk ahorn sirup
En håndfuld Earth Control valnødder
1 stk aubergine
250 g små tomater
2 fed hvidløg
1 stk rødløg
1 dl Mató ost (eller feta ost)
1 spsk olivenolie
Frisk basilikum
Fremgangsmåde
Fyldte dadler
Åbn dadlerne og fyld med spansk Mató ost og valnødder.
Anret på en tallerken og dekorer med ahorn sirup.
Tomatsalat
Skyl og hak tomaterne i halve.
Hak hvidløg og rødløg.
Bland sammen med tomaterne og Mató ost i en skål.
Drys med olivenolie og frisk basilikum.
Aubergine
Skyl og skær auberginen i tykke skiver.
Pensel med olivenolie og grill dem 2-3 min på hver side.
Anret dem på en tallerken og fyld dem med 1 tsk. tomatsalat på toppen.
Anret tapasbordet med oliventapenade, pesto, lun flute, vindruer, oliven, manchego ost, soltørrede tomater, sprøde kiks og spansk rødvin.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent