Disse smørstegte rosenkål overrasker de fleste meget positivt. De små rosenkål har selskab af vores nøje udvalgte cashewnødder og flotte granatæblekerner.
Af Ditte Ingemann
400 g rosenkål, brug evt. frosne
3 spsk smør
1/2 bdtfrisk mynte, finthakket
1 stk granatæble
60 g Earth Control cashewnødder
salt/peber
Rengør rosenkål grundigt og fjern evt. de yderste blade – bruger du frosne rosenkål, så lad dem tø op inden de til-beredes.
Halver kålene og varm smør op i en pande.
Steg rosenkål i ca. 10-12 minutter ved middel varme og krydr med salt og peber.
Tilsæt grofthakkede cashewnødder, og steg dem med i ca. 5 minutter.
Tag blandingen af varmen og hæld det i et stort fad.
Frigør kernerne fra granatæblet og drys over salaten med finthakket mynte.
Smag til med salt og peber.
Server som tilbehør til f.eks. flæskesteg eller koteletter.
Ingredienser
400 g rosenkål, brug evt. frosne
3 spsk smør
1/2 bdtfrisk mynte, finthakket
1 stk granatæble
60 g Earth Control cashewnødder
salt/peber
Fremgangsmåde
Rengør rosenkål grundigt og fjern evt. de yderste blade – bruger du frosne rosenkål, så lad dem tø op inden de til-beredes.
Halver kålene og varm smør op i en pande.
Steg rosenkål i ca. 10-12 minutter ved middel varme og krydr med salt og peber.
Tilsæt grofthakkede cashewnødder, og steg dem med i ca. 5 minutter.
Tag blandingen af varmen og hæld det i et stort fad.
Frigør kernerne fra granatæblet og drys over salaten med finthakket mynte.
Smag til med salt og peber.
Server som tilbehør til f.eks. flæskesteg eller koteletter.