Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Pesto med soltørrede tomater
30 min
Serveringer: 4
Klassisk og velsmagende tomatpesto med soltørrede tomater og pinjekerner. Perfekt til tapas eller som dressing på en skøn pastasalat. Velbekomme.
Af
Nordish.dk
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pose Earth Control soltørrede tomater
60 g Earth Control Pinjekerner
1,5 dl olivenolie
40 g revet parmesan
1 fed hvidløg
Læg de soltørrede tomater i blød i kogende vand i 10 minutter.
Rist pinjekerner på en tør pande til de gyldne.
Hæld vandet fra de soltørrede tomater.
Blend de soltørrede tomater sammen med olivenolie, revet parmesan, pinjekerner og hvidløg.
Smag evt. til med salt.
De tørrede tomater er i sig selv ret salte, så pestoen behøver nødvendigvis ikke mere salt.
Ingredienser
1 pose Earth Control soltørrede tomater
60 g Earth Control Pinjekerner
1,5 dl olivenolie
40 g revet parmesan
1 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Læg de soltørrede tomater i blød i kogende vand i 10 minutter.
Rist pinjekerner på en tør pande til de gyldne.
Hæld vandet fra de soltørrede tomater.
Blend de soltørrede tomater sammen med olivenolie, revet parmesan, pinjekerner og hvidløg.
Smag evt. til med salt.
De tørrede tomater er i sig selv ret salte, så pestoen behøver nødvendigvis ikke mere salt.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Veggie burger med veggie bøf, avocado, hummus og grillet squash
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent