Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
Økologi
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
15 min
Serveringer:
Lav dine egen lækre pesto med soltørrede tomater til en indbydende tapas-anretning. Den kan både laves på pinjekerner og usaltede cashewnødder.
Af
Earth Control
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g Earth Control Soltørrede Tomater
40 g Earth Control Pinjekerner eller Usaltede Cashewnødder
2 dl Olivenolie
2 fed Hvidløg
1 bundt Persille
Friskpresset citronsaft
Salt & peber
Rist pinjekernerne eller cashewnødderne let-gyldne på en varm pande.
Blendes med soltørrede tomater, persille, olie og hvidløg.
Smag til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.
Nydes med friskbagt brød.
Ingredienser
150 g Earth Control Soltørrede Tomater
40 g Earth Control Pinjekerner eller Usaltede Cashewnødder
2 dl Olivenolie
2 fed Hvidløg
1 bundt Persille
Friskpresset citronsaft
Salt & peber
Fremgangsmåde
Rist pinjekernerne eller cashewnødderne let-gyldne på en varm pande.
Blendes med soltørrede tomater, persille, olie og hvidløg.
Smag til med friskpresset citronsaft samt salt og peber.
Nydes med friskbagt brød.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Veggie burger med veggie bøf, avocado, hummus og grillet squash
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent