Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
Grillede hvide asparges med mandler
15 min
Serveringer: 4
Når de hvide asparges er i sæson er denne opskrift perfekt. Grill sæsonens hvide asparges og top med citronboost og vores lækre, ristede mandler.
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
18 stk hvide asparges
2 stk usprøjtede citroner, saft og skal
1 spsk olivenolie
4 stk stængler frisk citrontimian
2 spsk Earth Control ristede & saltede mandler
salt og peber
Rengør og skræl de hvide asparges.
Knæk den nederste del af.
Steg dem forsigtigt på grillen (eller en stegepande) i lidt olivenolie til de er gyldne og en anelse bløde.
De må endelig ikke få for meget. Lav en dressing af olivenolie, citronsaft, citronskal og citrontimian samt salt.
Hak de ristede og saltede mandler groft.
Anret de grillede asparges på et fad og kom dressingen over.
Drys til sidst med de hakkede mandler og krydr med salt og peber.
Serveres evt. som en let forret eller som tilbehør til fisk eller fjerkræ.
TIP!
De ristede og saltede mandler kan erstattes af Earth Control ristede og saltede cashewnødder eller pinjekerner.
Ingredienser
18 stk hvide asparges
2 stk usprøjtede citroner, saft og skal
1 spsk olivenolie
4 stk stængler frisk citrontimian
2 spsk Earth Control ristede & saltede mandler
salt og peber
Fremgangsmåde
Rengør og skræl de hvide asparges.
Knæk den nederste del af.
Steg dem forsigtigt på grillen (eller en stegepande) i lidt olivenolie til de er gyldne og en anelse bløde.
De må endelig ikke få for meget. Lav en dressing af olivenolie, citronsaft, citronskal og citrontimian samt salt.
Hak de ristede og saltede mandler groft.
Anret de grillede asparges på et fad og kom dressingen over.
Drys til sidst med de hakkede mandler og krydr med salt og peber.
Serveres evt. som en let forret eller som tilbehør til fisk eller fjerkræ.
TIP!
De ristede og saltede mandler kan erstattes af Earth Control ristede og saltede cashewnødder eller pinjekerner.
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent