Butternut squash suppe og croutoner med fuldkorn

45 min
Serveringer: 2
Velsmagende og indbydende vintersuppe med butternut squash og creme fraiche - toppet med croutoner med fuldkorn.
Af

Ingredienser

1 spsk Olivenolie
2 fed hvidløg
1 stk butternut squash
1 liter grøntsagsboullion
1 pose Earth Control Croutoner med fuldkorn
Salt og peber
Evt. 2 spsk creme fraiche

Fremgangsmåde

Varm olien i en gryde på middel varme.
Tilsæt fintpresset hvidløg og lad stege et par minutter.
Fjern så skrællen fra butternut squashen og skær i små tern.
Tilsæt stykkerne i gryden sammen med 1 liter grøntsagsboullion.
Lad retten simre i 20-25 min. indtil squash-stykkerne er helt bløde.
Mix det hele forsigtigt sammen i en blender, indtil du har en cremet og lækker konsistens.
Anret suppen i skåle sammen med 1 spsk. creme fraiche og sprøde fuldkornscroutoner på toppen.
Velbekomme!

Lignende opskrifter