Fintrevet blomkål smager vidunderligt som en couscoussalat. Vi har her toppet blomkålssalaten med cashewnødder, æble og purløg, der tilsammen smager fantastisk.
Af Linn Grubbström
1 stort blomkål
1 bdt purløg
2 sommeræbler
1 pose Earth Control cashewnødder
Dressing
1 bdt frisk persille
1/2 dl olivenolie
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1/2 fed hvidløg
Vask og riv blomkål på et rivejern.
Blend ingredienserne sammen til en dressing og vend med blomkålscouscous.
Skær æblet i tynde både, hak purløg fint og cashewnødder groft.
Top couscoussalaten med æble, purløg og cashewnødder.
Nyd som tilbehør til f.eks. grillet fisk, svinekotelet eller kylling.
Ingredienser
1 stort blomkål
1 bdt purløg
2 sommeræbler
1 pose Earth Control cashewnødder
Dressing
1 bdt frisk persille
1/2 dl olivenolie
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1/2 fed hvidløg
Fremgangsmåde
Vask og riv blomkål på et rivejern.
Blend ingredienserne sammen til en dressing og vend med blomkålscouscous.
Skær æblet i tynde både, hak purløg fint og cashewnødder groft.
Top couscoussalaten med æble, purløg og cashewnødder.
Nyd som tilbehør til f.eks. grillet fisk, svinekotelet eller kylling.