Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Alle produkter
Nødder
Tørrede frugter & bær
Blandede poser
Kerner & frø
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad
Frokost & hovedret
Salat
Snacks
Bagning
Søde sager
Morgenmadsinspiration
Madpakkeinspiration
Juleinspiration
OM OS
Om Earth Control
Nøje udvalgte råvarer
KONTAKT
Kontakt os
Cookies og GDPR
Konkurrencebetingelser
DK
DK
SE
FI
bagt græskar-salat
45 min
Serveringer: 4
Prøv en fyldig efterårssalat med bagt græskar, grøntkål og en lækker tahin-dressing. Brug græskarkerner som topping for at give salaten bid og knas.
Af
Ditte Ingemann
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 butternut squash
75 g grønkål, evt. pose med vasket og snittet grønkål
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
50 g Earth Control saltede græskarkerner
salt og peber
Dressing
1 spsk tahin
1 spsk olivenolie
1-2 spsk vand
½ citron, saften herfra
salt
Halver græskarret, og fjern alle kernerne.
Skær det i tynde skiver ca. 0,5 cms tykkelse.
Riv eller pres hvidløg, og rør det sammen med olie, salt og peber.
Vend græskarskiverne med hvidløgsolien, og fordel skiverne på en bageplade med bagepapir.
Bag det ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Rengør grønkål, og fjern stokkene.
Hak grønkål i små stykker, og kom det i ovnen sammen med græskarret, og drys med græskarkerner.
Bag det yderligere 5 minutter, eller indtil kålen er blevet sprødt og gyldent.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til – fordel den over den lune salat inden servering.
Tip! Server salaten lun til fx frikadeller eller farsbrød
Ingredienser
1 butternut squash
75 g grønkål, evt. pose med vasket og snittet grønkål
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
50 g Earth Control saltede græskarkerner
salt og peber
Dressing
1 spsk tahin
1 spsk olivenolie
1-2 spsk vand
½ citron, saften herfra
salt
Fremgangsmåde
Halver græskarret, og fjern alle kernerne.
Skær det i tynde skiver ca. 0,5 cms tykkelse.
Riv eller pres hvidløg, og rør det sammen med olie, salt og peber.
Vend græskarskiverne med hvidløgsolien, og fordel skiverne på en bageplade med bagepapir.
Bag det ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Rengør grønkål, og fjern stokkene.
Hak grønkål i små stykker, og kom det i ovnen sammen med græskarret, og drys med græskarkerner.
Bag det yderligere 5 minutter, eller indtil kålen er blevet sprødt og gyldent.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, smag til – fordel den over den lune salat inden servering.
Tip! Server salaten lun til fx frikadeller eller farsbrød
Lignende opskrifter
Små kartofler med persillepesto og græskarkerner
Hjemmelavet rød pesto med soltørrede tomater
Rosenkål med cashewnødder
Pesto med soltørrede tomater
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier