Flæskestegs-sandwich

med grønkål & valnød-dadel spread

  • 10 min
  • 4 pers
Opskrift af Mads Nybro

Ingredienser

  • 4-8 skiver af gårsdagens flæskesteg
  • 80 g frisk grønkål, skyllet og plukket
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 8 skiver brød – gerne godt surdejsbrød
  • Lidt smør til stegning

Spread

  • 75 g Earth Control valnødder
  • 5 stk. Earth Control dadler
  • 30 g frisk persille
  • 50 g parmesan
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl olivenolie
  • salt/peber

Fremgangsmåde

Start med at blende alle ingredienserne til din spread i en foodprocessor eller kraftig stavblender. Skrab af og til kanterne ned med en dejskraber og blend i ca. 3-4 min eller til du har en jævn spread. Smag til med salt og peber. Genvarm flæskestegen. Smør 4 skiver ristet brød med valnød-dadel spread og læg 2 tykke skiver flæskesteg på hver. Top med grønkål, smør de resterende 4 skiver brød med mayonnaise og brug de sidste brødskiver som låg.

Dadler

Vores stenfrie Deglet Nour dadler er nøje udvalgt fordi de har en uimodståelig, karamelagtig sødme og et lækkert, blødt bid - der tilsammen gør dadlerne til en naturlig snack, der kan nydes lige ud af[...]
Læs mere

Valnødder

Vores valnødder er nøje udvalgt fra Californien i USA hvor de har været dyrket siden 1800-tallet. Central Valley i Californien giver valnøddetræerne et perfekt, mildt klima og en frugtbar jord. Valnød[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere