Cremet cashew hummus

med falafler

  • 1 time
  • 4 pers.
Opskrift af Michala Kramer

Ingredienser

Ingredienser:

  • 1 pakke Earth Control falafler
  • 2 poser Earth Control cashewnødder
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. tahin
  • 2 tsk. paprika
  • 4 spsk. olivenolie
  • Saft og skal fra 1/2 øko citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Læg cashewnødderne i blød i vand i 30-40 minutter.

I en foodprocesser eller minihakker blendes tahin, hvidløg, citronsaft + skal, paprika, olie, salt og peber samt de bløde cashewnødder. Blend grundigt i 1 minuts tid med pauser, indtil du har en cremet og blød hummus. Stil på køl indtil brug.

Bland falafel farsen med 2,5 dl. kogende vand og lad trække i 10 minutter. Form falafel-farsen til små runde kugler og steg på panden i oliven olie. Vend dem rundt regelmæssigt, så de bliver gyldne på alle sider.

Server de sprøde falafler sammen med den færdige hummus, agurktern og evt. tomat/chili sauce på toppen.

Falafler

Masser af god smag på kun 20 minutter.

Vores falafler er lavet af 100% naturlige råvarer og krydret, så det passer til hele familiens smagsløg. Nyd falaflerne varme til salat eller som fy[...]
Læs mere

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam og Indien, der er nogle af verdens største producenter af cashewnødder pga. det varme klima. Cashewnødderne gror i stilken på cashewæblet - [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere