Couscous salat

med abrikoser og cashewnødder

  • 4 pers.
Opskrift af Nordish.dk

Ingredienser

  • 1 dl. couscous
  • 1 bundt hakket bredbladet persille
  • 1/2 agurk uden kerner skåret i skiver
  • 1 avocado, skåret i skiver
  • 6 Earth Control Abrikoser, skåret i fine strimler
  • 50 g Earth Control Cashewnødder Naturel
  • 1/4 fintsnittet blomkål
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Dressing:

  • 3 spsk. god olivenolie
  • 1 tsk. sherryeddike
  • 1 tsk. honning
  • Saft fra en halv citron
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Hæld couscous ned i en plasticbeholder og hæld derefter kogende vand over til det dækker. Krydr med en anelse salt og luk plastic beholderen med et låg. Lad det stå i et par minutter indtil det er mørt. Vend couscous med en anelse olivenolie, så det ikke klistrer sammen. Bland couscous sammen med fintsnittet blomkål, hakket persille og agurk. Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber. Vend dressingen med salaten og krydr salaten med salt og peber.

Rist cashewnødderne på en tør pande til de er let gyldne. Pynt salaten med avocado, ristede cashewnødder og fintskåret abrikoser.

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam og Indien, der er nogle af verdens største producenter af cashewnødder pga. det varme klima. Cashewnødderne gror i stilken på cashewæblet - [...]
Læs mere