Couscous

med mynte, granatæble og salattopping

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 2 ½ dl couscous
  • 3 dl kogende vand
  • ½ bdt persille
  • ½ bdt koriander
  • 1 granatæble
  • 1 pose Earth Control usaltet salatmix

Dressing

  • 4 spsk olivenolie
  • ½ citron, saften herfra
  • 1 øko citron, revet skal herfra
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • salt

Fremgangsmåde

Kom couscousen i en skål, og hæld kogende vand over. Film skålen, og lad det trække i ca. 10-15 minutter. Rengør og hak alle krydderurterne fint. Når couscousen har trukket færdig, røres der rundt i den med en gaffel, så alle de små korn falder fra hinanden. Frigør kernerne fra granatæblet.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Vend dressing, urter og granatæblekerner rundt i couscousen og top med salatmix inden servering.

Tip! Salaten passer rigtig godt til lammekød – har du en rest salat tilbage, så snup den med i madpakken.

Salat Mix med frugt

Vi har sammensat en festlig salattopping med tørrede, eksotiske frugttern, peanuts, cashewnødder græskarkerner, der gør en verden til forskel for dig og dine salater - både til hverdag og til fest. Is[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere