Klassisk cæsarsalat

med parmasan og croutoner med fuldkorn

  • 12 min.
  • 2 pers.
Opskrift af Michala Kramer, Micadeli.dk

Ingredienser

Ingredienser:

  • 200 g Romanie salat (omkring 2 små salathoveder)
  • 50 g parmasan ost
  • 1 pose Earth Control Fuldkornscroutoner

Dressing:

  • 1 dl. mayonnaise
  • 1/2 citron saft herfra
  • 1 tsk. sennep
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

Skyl og skær salatbladene i mundrette stykker. Fordel på et fad sammen med skiver af parmesan. 

Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag til med salt, peber, sennep og citron. 

Hæld dressingen over salaten og drys med sprøde fuldkornscroutoner efter smag.

Croutoner med salt

Prøv vores helt nye croutoner med 40% fuldkorn, som vi har krydret med flager af salt og ristet i en skøn olivenolie. Brug dem som en fyldig topping på f.eks. cæsarsalat, klassiske grønne salater elle[...]
Læs mere