Butternut squash suppe

og croutoner med fuldkorn

  • 40 min.
  • 2 pers.
Opskrift af Michala Kramer

Ingredienser

  • 1 spsk. Olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. butternut squash
  • 1 liter grøntsagsboullion
  • 1 pose Earth Control Croutoner med fuldkorn
  • Salt og peber
  • Evt. 2 spsk. creme fraiche

Fremgangsmåde

Varm olien i en gryde på middel varme. Tilsæt fint presset hvidløg og lad stege et par minutter.

Fjern så skrællen fra butternut squashen og skær i små tern. Tilsæt stykkerne i gryden sammen med 1 liter grøntsagsboullion. Lad retten simre i 20-25 min. indtil squash-stykkerne er helt bløde.

Mix det hele forsigtigt sammen i en blender, indtil du har en cremet og lækker konsistens.

Anret suppen i skåle sammen med 1 spsk. creme fraiche og sprøde fuldkornscroutoner på toppen.

Velbekomme!

Croutoner med salt

Prøv vores helt nye croutoner med 40% fuldkorn, som vi har krydret med flager af salt og ristet i en skøn olivenolie. Brug dem som en fyldig topping på f.eks. cæsarsalat, klassiske grønne salater elle[...]
Læs mere

Croutoner

Ordet crouton kommer fra det franske ord croûte, der betyder skorpe. Historisk set var croutonen oprindelig et udsnit af et stykke baguette, som blev penslet med olie og bagt i en brandvarm ovn. I Fra[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere