Broccolisalat

med æbler, pinjekerner & dressing af græskarkerner

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 1 broccoli
  • 2 æbler
  • 2 stilke frisk mynte
  • 4 spsk Earth Control ristede pinjekerner

Dressing

  • 4 spsk Earth Control ristede græskarkerner
  • 2 limes, saften herfra
  • 1 spsk agavesirup eller honning
  • 4 stilke frisk mynte
  • 4 spsk olivenolie
  • vand
  • 1 nip salt

Fremgangsmåde

Kom de ristede græskarkerner i en blender sammen med limesaft, agavesirup, mynteblade og olivenolie og blend det godt sammen. Tilsæt vand lidt ad gangen indtil dressingen har en cremet og glat konsistens. Smag til med salt. Skær broccoli i tynde skiver, brug fx et mandolinjern – sørg også for at bruge stokken. Skær æblerne ud i små tern og bland dem sammen med broccoli i en stor skål. Vend dressingen godt rundt i salaten og top med ristede pinjekerner inden servering.

Tip! Denne salat passer rigtig godt sammen med et stykke grillet kød, fx svinekød eller oksekød.

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere

Græskarkerner

Tørristede græskarkerne er undervurderet og vi vil gerne opfordre dig, til at nyde dem som topping på dine salater og grøntsager.

Vi har letsaltet og tørristet græskarkernerne på vores e[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere