Bolsjebeder & Appelsin

med mynte & cashewnødder

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 4 små bolsjebeder (evt. alm. rødbeder)
  • 2 appelsiner
  • ½ bdt mynte
  • 1 pose Earth Control usaltede cashewnødder

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • ½ lime, saft herfra
  • 1 tsk flydende honning
  • 10 g revet ingefær
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Skræl rødbederne, og skær dem i ultra tynde skiver, brug evt. et mandolinjern eller en meget skarp kniv. Skræl appelsinerne, og skær dem i tynde skiver, læg dem i lag skiftevis med rødbedeskiverne. Hak mynte og cashewnødder fint, og drys det henover rødbederne. Bland ingredienserne til dressingen sammen, smag den til med salt og peber, og fordel den over salaten.

Tip! Server denne salat til fjerkræ, fx and eller kylling

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam og Indien, der er nogle af verdens største producenter af cashewnødder pga. det varme klima. Cashewnødderne gror i stilken på cashewæblet - [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere