Ingredienser
- 200 g fuldkornspasta
- 1 rødløg
- 200 g Earth Control sukkerærter
- 75 g Earth Control tørrede tranebær
Dressing
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 3-4 spsk olivenolie
- ½ øko citron, saft og skal herfra
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisning på posen. Lad pastaen køle og dryppe af i en sigte. Hak rødløg helt fint. Blanchér sukkerærterne og skær dem derefter ud i tynde strimler. Vend pastaen sammen med løg og sukkerærter, og drys med tørrede tranebær. Hak basilikum fint og kom det i en skål med de øvrige ingredienser til dressingen – rør godt sammen og smag til. Vend dressingen godt rundt i salaten og kom evt. lidt ekstra basilikum på toppen inden servering.

Tranebær
Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere