Ingredienser
- 1/2 blomkålshoved
- 250 g gule tomater
- 1 bdt rød basilikum
- 6 stk stængler bredbladet persille
- 2 spsk Earth Control ristede pinjekerner
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk honning
- 1/2 lime saft her fra
- salt og peber
Fremgangsmåde
Riv små buketter af blomkålen på et groft rivejern så de bliver til blomkåls-couscous. Halver tomaterne og bland dem med blomkålen. Hak persille og basilikum groft og kom det i salaten. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og top med ristede pinjekerner. Nydes som tilbehør til krydrede hakkebøffer eller svinekød f.eks. grillede koteletter.

Pinjekerner
Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere