Blomkålssalat

med ristede pinjekerner og persille

  • 15 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 1/2 blomkålshoved
  • 250 g gule tomater
  • 1 bdt rød basilikum
  • 6 stk stængler bredbladet persille
  • 2 spsk Earth Control ristede pinjekerner

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 1/2 lime saft her fra
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Riv små buketter af blomkålen på et groft rivejern så de bliver til blomkåls-couscous. Halver tomaterne og bland dem med blomkålen. Hak persille og basilikum groft og kom det i salaten. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten og top med ristede pinjekerner. Nydes som tilbehør til krydrede hakkebøffer eller svinekød f.eks. grillede koteletter.

Pinjekerner

Vores nøje udvalgte pinjekerner har en mild, nøddeagtig smag, der fremhæves når de ristes let på panden. Pinjekerner er en sjov størrelse i mere end en forstand. Faktisk er pinjekerner et frø fra pinj[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere