Blomkålscouscous

med purløg, sommeræbler og cashewnødder

  • 20 min
  • 4 pers
Opskrift af Linn Grubbström

Ingredienser

  • 1 stort blomkål
  • 1 bdt purløg
  • 2 sommeræbler
  • 1 pose Earth Control cashewnødder

Dressing

  • 1 bdt frisk persille
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

Vask og riv blomkål på et rivejern. Blend ingredienserne sammen til en dressing og vend med blomkålscouscous. Skær æblet i tynde både, hak purløg fint og cashewnødder groft. Top couscoussalaten med æble, purløg og cashewnødder. Nyd som tilbehør til f.eks. grillet fisk, svinekotelet eller kylling.

Cashewnødder

Vores nøje udvalgte cashewnødder kommer primært fra Vietnam og Indien, der er nogle af verdens største producenter af cashewnødder pga. det varme klima. Cashewnødderne gror i stilken på cashewæblet - [...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere