Bagt broccoli

med valnødder & rosiner eller tranbær

  • 25 min
  • 4 pers
Opskrift af Ditte Ingemann

Ingredienser

  • 1 broccoli, stort
  • 50 g Earth Control valnødder eller pekannødder
  • 2 spsk olivenolie
  • 100 g feta
  • 75 g Earth Control jumborosiner eller tranebær
  • Salt/peber

Dressing

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk grov sennep
  • Salt/peber

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 185 grader. Skær broccolien ud i mindre buketter og kom dem i en foodprocessor. Blend dem, til det bliver helt fint, nærmest som ris. Vend det med olivenolie, salt og peber og bred blandingen ud på en bageplade med bagepapir. Hak valnødder eller pekannødderne fint og vend dem i blandingen. Bag det hele ved 185 grader varmluft i 10-12 minutter – rør i det undervejs. Tag pladen ud af ovnen og lad det køle af. Vend den bagte broccoli med feta. Pisk ingredienserne til dressingen godt sammen og smag den til, inden den vendes i salaten. Top til sidst med jumborosiner eller tranebær.

Tranebær

Vores røde tranebær har en smuk rød farve og en fantastisk sød-syrlig smag. De er nøje udvalgt fra Canada hvor tranebær-buskene gror i moselignende områder. Når tranebærene skal høstes i efteråret ove[...]
Læs mere

Jumborosiner

Vores nøje udvalgte jumborosiner er fra den centrale og nordlige del af Chile i Sydamerika hvor klimaet giver vindruerankerne gode vækstvilkår. Sorten hedder "Jumbo Flame" og anses for at være lidt af[...]
Læs mere

COOKIES. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.  Læs mere