Mættende knækbrød med masser af kerner & nødder

Brød & Bagværk
20 min
Serveringer: 40
Af

Ingredienser

1½ dl havregryn
1½ dl græskarkerner
1 dl mandler, finthakkede
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl rugmel
2½ dl hvedemel
1½ tsk flagesalt
1 dl olivenolie
1¾ dl vand

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og tilsæt derefter vand og olivenolie.
Bland det godt sammen og del dejen i to lige store stykker (passer til to bradepander).
Rul dejen tyndt ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir.
Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen ud i det ønskede antal stykker med en skarp kniv.
Bag dem i cirka 20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
De bliver først hårde, når de bliver kolde.
Opbevares i en tætsluttende dåse.

Lignende produkter

Lignende opskrifter