Lav lækre muffins fyldt med nødder til morgenmad. De er lette at snuppe med på farten på de dage hvor du har travlt. Vores glutenfri muffins er bagt med nødder og squash som en lækker to go morgenmad.
Af Ditte Ingemann
150 g mandelmel (alm)
2 tsk bagepulver
50 g nødder (f.eks Earth Control mandler,
valnødder eller usaltet nøddemix)
1 moden banan
3 æg
50 g kokosolie, smeltet
125 g revet squash
Opvarm ovnen til 200 grader.
Bland mel, bagepulver og nødder sammen i en skål.
Mos bananen og bland den med æg og kokosolie.
Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend til sidst revet squash i dejen.
Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffin-forme, og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter.
Ingredienser
150 g mandelmel (alm)
2 tsk bagepulver
50 g nødder (f.eks Earth Control mandler,
valnødder eller usaltet nøddemix)
1 moden banan
3 æg
50 g kokosolie, smeltet
125 g revet squash
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 200 grader.
Bland mel, bagepulver og nødder sammen i en skål.
Mos bananen og bland den med æg og kokosolie.
Rør de våde ingredienser sammen med de tørre og vend til sidst revet squash i dejen.
Rør det hele godt sammen, fordel dejen i 8 muffin-forme, og bag ved 200 grader i ca. 25 minutter.